Yrittäjyytesi tukena -blogi yrittäjyydestä

Päivityksiä ja yrittäjätarinoita aiheina uuden yrityksen perustaminen, aloittavan yrityksen kirjanpito, yrittäjän verotus ja yrityksen pyörittämiseen liittyvät talousasiat. Blogi yrittäjyydestä ja yrittäjäelämästä kaiken kaikkiaan.

Pääasiallinen ylläpitäjä on Mikko Ilves; Digitase Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja palkkatyönkin kokenut laskentaekonomi, joka on mieleltään mikroyrittäjä. Geenit yrittäjyyteen hän väittää saaneensa isoisältään, joka kauppiasuran jälkeen käynnisti eläkepäivillään vielä oman kirjakaupan. Tästä taustasta on peräisin kirjoittajan yritystoiminnan alkulähteen nimi Vuolte Oy, jonka puitteissa on mahdollista kokea myös Digitaseen asiakaskunnan mukaista yksinyrittäjätoimintaa.

Mikko on viikoittain paljon liikkeellä eri yritysten haasteiden parissa ja kirjoittelee blogiin yrittäjäkokemuksia omien havaintojensa pohjalta. Mukana on useimmiten, muttei aina, taloudellinen näkökulma. Sävy on rennon asiallinen, mutta kaikkea ei kannata ottaa liian vakavasti. Kuten viereistä hupparikuvaa, jossa pukumies yrittää näyttää trendikkäältä start-up yrittäjältä.

Yrittäjien, tai sellaiseksi aikovien, ajansäästämiseksi tekstit ovat lyhyitä ja ytimekkäitä. Tervetuloa seuraamaan.

International blog updates in English www.autoaccount.info/blog

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö!

Toivon yhteydenottoa ensisijaisesti: *