DT Taloushallinto sopii Markkinointiviestinnän yritykselle


Markkinointiviestinnän osaajat ovat tulleet meille tutuiksi useiden erikokoisten asiakasyritysten kautta. Kun yrityksen koko kasvaa, tullaan siihen vaiheeseen, jolloin esim. laskujen käsittely ja maksaminen vie kohtuuttomasti aikaa tuottavalta työltä. DT Taloushallinto tarkoittaa tämänkin osuuden ulkoistamista. Kaikkien ostolaskujen ohjaaminen sähköisiksi onnistuukin b-to-b alalla kohtuukustannuksin. Kannattavuudelle ja myyntikatteen oikealle muodostumiselle on kuitenkin oleellista, että esim. alihankintakulut ovat yrityksen itse hyväksymiä ennen niiden maksattamista. Tämä onnistuu helposti käyttämämme Workflow-järjestelmän web-käyttöliittymällä ilman järjestelmäinvestointeja.

DT Taloushallinto on räätälöitävissä oleva palvelu erikokoisille markkinointiviestinnän yrityksille. Ostolaskujen sähköinen kierto, kassan tehokas hallinta, kirjanpito, tilinpäätös ja veroasioiden hoito luovat palvelun perustan, minkä kuukausihinta alkaa 513 eurosta. Tähän voidaan sitten lisätä esim. palkanlaskentaa ja raportointia yrityksen oman tarpeen mukaan.

On aika laittaa kynät penaaliin. Ota yhteyttä, niin sovitaan demotapaaminen sähköisen taloushallinnon mahdollisuuksista!

TJ Sami Parikka
puh. 0400 354 022
e-mail sami.parikka@digitase.fi