Hyvinvointialan yritystoiminta on meille ennestään hyvin tuttu toimiala, jonka kirjanpitoasiat ovat järjestettävissä myös uudella järkevämmällä tavalla. Digitaseen Automaattitilit -palvelun on viimeisen vuoden aikana ottanut käyttöön jo lukuisat hierojat, parturi-kampaajat, kauneushoitolat, fysioterapeutit.

Yrittäjän päivät kuluvat asiakkaiden kanssa ja mahdollisuudet esimerkiksi toimittaa kuitteja tai keskustella kirjanpitäjän kanssa ovat hyvin rajallisia. Automaattitilit -asiakkaana riittää, että syötät kuukausittaisen myyntisi nettilomakkeemme kautta ja pidät huolen, että kaikki yrityksesi rahaliikenne kulkee yritystilin kautta. Me luemme tapahtumat kirjanpitoon automaattisesti. Eli
edullisesti.

Kun tarvitset tukea yritystoimintaasi liittyviin päätöksiin voit avata keskustelun konsulttipalvelumme kanssa esim. sähköpostitse. Sinulle sopivana ajankohtana.


Klikkaa tästä Automaattitilit -esittelyvideolle ja sieltä edelleen Yhteydenotto -sivulle. Täyttämällä yhteystietosi saat sähköpostiisi tarkat erittelyt palvelusta ja sen hinnoista.