Palkanlaskenta ja palkanmaksu vaatii monipuolista osaamista. Digitase Oy:n (Helsinki, Turku, Tampere) palveluilla varmistat, että työntekijäsi saavat palkkansa ajoissa, oikean TES:n mukaan, pyhä- ja ylityökorvausten kera. Palkanlaskentaa sekoittavat usein matkakulut, urakkatyöntekijät, erilaisten TES-sopimusten tunteminen ja pyhäpäivät. Palkanlaskennan ulkoistaminen asiansa osaavalle tilitoimistolle kannattaakin, jo pelkästään turhien yrittäjää työllistävien työtuntien takia. Sähköiset palvelumme mahdollistavat sen, että voimme palvella kaikkialla Suomessa sijaitsevia asiakkaitamme.

Käyttämämme palkanlaskentaohjelma on erityisesti pienyrittäjille hyödyllinen. Yrittäjä saattaa ”kuin huomaamattaan” käyttää palkanlaskentaan kymmeniä työtunteja viikossa. Pelkästään näiden työtuntien poisjääminen ja vaihtuminen vapaa-aikaan tai tuottavaan työhön, tuo jo yritykselle paljon säästöjä. Palkanlaskennan ulkoistaminen on säästöteko.

Sähköinen palkanlaskenta

Sähköinen palkanlaskenta säästää huomattavia summia, kun työtunnit papereiden ja tositteiden kanssa selaamisesta jäävät pois. Pienyrittäjille suunnatut sähköisen taloushallinnon palvelut tuovat helppoutta arkeen. Säästät itseltäsi myös työlään selvittelyprosessin, kun palkanlaskenta hoituu aina oikein ja ajallaan.

Palkanlaskenta ja palkanmaksu ajoissa ja oikein

  • Palkanmaksu ajoissa
  • Erilaisten TES-sopimusten laaja osaaminen
  • Pyhä- ja ylityökorvausten hallitseminen
  • Palkanmaksu ajoissa työntekijälle
  • Erityisen kätevä, kun yrityksessä sesonkityöntekijöitä

Palkanlaskija, joka hoitaa työn tarkasti

Sähköinen palkanlaskijapalvelu jättää turhat välikädet välistä pois. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan, kuinka asiantunteva sähköinen palkanlaskija voi luoda yrityksesi taloushallinnon yhden osa-alueen mutkattomaksi. Digitase Oy ei myy sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja, vaan käyttää niitä. Näin yrittäjä saa myös aina halutessaan henkilökohtaista palvelua. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan palkanlaskenta sujuvaksi. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea, muun muassa Helsinki-Tampere-Turku -alueilla.