fbpx
Digitase Oy
25
ELO
2021

Haetaan yrittäjäkonsulttia

Posted By :
Comments : 0

Digitase Oy on sähköiseen taloushallintoon ja erityisesti mikroyrittäjien kirjanpidon hoitoon keskittyvä tilitoimisto, jossa pyritään aidosti paperittomaan tehokkaaseen palveluun. Kasvuun panostavan yhtiön  reilun 10 vuoden historian aikana, tiimi on kasvanut n. 20 hengen organisaatioksi, jossa palvellaan reilusti yli 1000 asiakasyritystä.


Etsimme taloushallinnon asiantuntijaa toimimaan yritystoiminnan konsulttina erittäin laajalle suomalaisista ja ulkomaalaisista mikroyrittäjistä koostuvalle asiakaskunnallemme. Käytämme kirjanpidon tuottamisessa alan kehittyneimpiä ohjelmistoja (Procountor, Briox), automatisoituja prosesseja ja oman ohjelmistotuotannon applikaatioita, mutta tarjoamme asiakkaille myös henkilökohtaista apua yritystoiminnan kysymyksissä. Konsultin toimenkuvaan kuuluu sekä asiakaspalavereja, erilaisten raporttien ja selvitysten tuottamista että asiantuntijana toimimista kirjanpidon ja verotuksen tilanteissa.

Tehtäväkuvaus:

 • Sähköisesti (Teams, sähköposti, puhelin) ja paikallisesti (pääasiassa Helsinki, Turku) tapahtuvat neuvontapalaverit
 • Yritysten arvonmääritykset, perustamiset ja yritysmuodon muutokset
 • Digitaseen sisäinen koulutus
 • Osallistuminen vuosittaiseen veroilmoitusprosessiin (osakaslainat, osingot) sekä erilaiset todistukset (Business Finland, tulotodistukset jne.)

 

Toivomme hakijoilta:

 • Taloushallinnon peruskoulutusta ja KLT-tutkintoa
 • Kokemusta käytännön kirjanpitotyöstä ja laajaa osaamista verotuksesta ja yrittäjyydestä
 • Itsenäistä ja tuloshakuista otetta työntekoon
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

 

Meiltä saat tueksesi mukavat työkaverit, modernit työvälineet sekä mahdollisuuden työskennellä käytännössä 100% etätöissä. Jos kuitenkin kaipaat välillä myös työskentelyä toimistoympäristössä, onnistuu se Helsingin, Turun, Kauhavan tai vaikka Tallinnan toimipaikoissamme.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 20.9.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla mikko.ilves@digibalance.eu (tarvittaessa myös lisätietoja).

  Tietosuojaseloste

  Kaikki kohdat ovat pakollisia.

   

  Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail