ttaccounts logoDigitase Oy on ostanut Vantaalla toimivan TTAccounts Oy:n liiketoiminnan. TTAccounts Oy:n henkilökunta siirtyy Digitaseen palvelukseen ja asiakaspalvelu jatkuu normaalisti.

”Marjo Tuulenkylä on kasvattanut runsaassa 6 vuodessa luotettavan ja asiakaslähtöisen tilitoimiston, joka on palvellut monipuolista, pienyrittäjistä koostuvaa asiakaskuntaa. Tarkoituksenamme on tuoda käyttöön Digitase Oy:n ajanmukaisimmat taloushallinnon työkalut, joilla palvelusta saadaan entistä vaivattomampaa.  Nykyisten palvelujen lisäksi asiakas pääsee hyötymään vaikka kokonaan ulkoistetusta digitaalisesta taloushallinnosta. Toimintamme perustuu turhien työvaiheiden automatisointiin ja taloushallinnon sähköistykseen, josta hyötyy ennen kaikkea asiakasyrittäjä. Kustannustehokkuus perustuu siihen, että palvelumme on kehitetty suurelle määrälle ns. mikroyrityksiä ja tulemme jatkossakin tekemään tätä kauppaa vastaavia järjestelyjä” kertoo Digitase Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Ilves.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme isomman paletin taloushallinnon työkaluja ja mahdollisuuden parempaan palveluun – sekä samalla aikaa keskittyä olennaiseen, eli siihen omaan liiketoimintaan. Isompi tiimi tuo aina etuja – käytännön osaamista ja työkaluja, joita ei muutoin olisi mahdollista ottaa käyttöön. Meille tämä merkitsee nykyaikaan siirtymistä ja tulevaisuuden haltuunottoa, autamme asiakkaitamme heidän tavoitteissaan – kohti vaivatonta taloushallintoa.” – Marjo Tuulenkylä, TTAccounts Oy.

Lisätietoja tarvittaessa:

Mikko Ilves
puh. 040 5076434
mikko.ilves@digitase.fi