Digitase Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen tilitoimisto, joka palveluvalikoima kattaa taloushallinnon osa-alueet väliltä lakisääteinen mikroyrityksen kirjanpito ja isomman organisaation täysin ulkoistettu taloushallinto. Yhtiön toimintatapana Suomessa on sähköinen ja digitaalinen taloushallinto järjestettynä erikokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. Yhtiön hallitusjäsenillä on pitkä kokemus sekä pienyrittäjyydestä että kansainvälisestä ja kotimaisesta taloushallinnosta.

Digitase on ”tilitoimisto verkossa” ja palveleekin asiakkaita ympäri Suomea ja muuallakin Euroopassa. Fyysiset työpisteet ovat Helsingissä, Turussa, Kauhavalla, Levillä ja Tallinnassa, mutta käytännössä tapaamiset hoidetaan pääasiassa Teamsissä. Henkilökunnasta löytyy suomen, englannin, latvian ja venäjän kielen osaajia, joten pystymme palvelemaan asiakkaita näillä kielillä. Tutustu Digitaseen tiimiin täällä.

Digitaseen toiminta-ajatuksena on edullinen ja vaivaton kirjanpitopalvelu niin, että myös apua ja tukea on samalla yrittäjälle saatavilla. Yhtiö on kehittänyt omia sähköisiä välineitä, jotka mahdollistavat edullisen palvelun ja esimerkiksi DigibalanceApp mobiilisovelluksen ja muita yrittäjän arkea helpottavia ratkaisuja. Yrityksen tulevaisuuden visiona on tuottaa suomalaista sähköisen kirjanpidon osaamista koko EU-alueen pienyrittäjille.

Mikroyrityksen kirjanpito

Automaattitilit on Digitaseen innovatiivisin palvelutuote, jolla myös ns. mikroyritykset (alle 10 hengen yritykset) pääsevät hyötymään sähköisen kirjanpidon vaivattomuudesta ja edullisuudesta ilman erillisiä ohjelmistohankintoja. Automaattitilit ei ole ohjelmisto, vaan Digitaseen kirjanpitäjät hoitavat yrityksen kirjanpidon kustannustehokkaasti hyödyntäen automatisointia kirjanpidon rutiiniosuuksissa.

AutoAccount OÜ

AutoAccount OÜ on Digitase Oy:n tytäryhtiö, joka on keskittynyt kansainvälisten asiakkaiden kirjanpitoon. AutoAccount tarjoaa Digitaseen kehittämän Automaattitilit-palvelun kansainvälisille yrittäjille englanniksi.

Haluaisitko lisätietoja palveluistamme?

Täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

Toivon yhteydenottoa ensisijaisesti: *