Digitaseen Mikko Ilves ja Kauhavan Tili- ja Isännöintitoimiston Esko Kujanpää

Digitaseen Mikko Ilves ja Kauhavan Tili- ja Isännöintitoimiston Esko Kujanpää

Digitase Oy on ostanut Kauhavalla toimivan Kauhavan Tili- ja Isännöintitoimisto Ky:n liiketoiminnan. Tili- ja Isännöintitoimiston henkilökunta siirtyy Digitaseen palvelukseen ja asiakaspalvelu jatkuu normaalisti.

”Esko Kujanpää on tehnyt pitkän tilitoimistouran Kauhavalla ja kerännyt merkittävän kokoisen pienyrityksistä koostuvan asiakaskunnan. Nykyiset kirjanpitojärjestelmät ovat kuitenkin tulossa tiensä päähän ja virallinen eläkeikäkin on jo ylitetty. Asiakaskanta muodostuu Digitaseen avainasiakaskunnan mukaisista pien- ja mikroyrittäjistä. Pohjanmaa on lisäksi poikkeuksellisen yrittäjäystävällistä aluetta, jossa toimintaa on mahdollista kasvattaa. Kauhava tuleekin toimimaan meidän keskuksena koko keskisessä Suomessa.

Tehdyssä omistusjärjestelyssä on kyse todellisesta ”kaikki voittaa” -tilanteesta. Entinen omistaja pääsee siirtymään eläkkeelle, toimisto jatkaa samoilla työntekijöillä Kauhavalla ja kirjanpitojärjestelmät saadaan päivitettyä. Tarkoituksenamme on tuoda vaiheittain käyttöön Digitase Oy:n ajanmukaisimmat taloushallinnon työkalut, joilla palvelusta saadaan entistä vaivattomampaa. Panostamme taloushallinnon sähköistykseen ja työvaiheiden automatisointiin, jonka edullisuudesta hyötyy ennen kaikkea asiakasyrittäjä. Nykyisten pienyrittäjän peruspalveluiden lisäksi pystymme tarjoamaan laajemmat palvelut myös kasvavalle yritykselle. Asiakas pääsee hyötymään mm. ostolaskujen sähköisestä kierrosta tai vaikka kokonaan ulkoistetusta taloushallinnosta” kertoo Digitase Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Ilves.

”Kiitän kaikkia asiakkaitamme ja työntekijöitämme hyvästä ja pitkästä yhteistyöstä. Olen hyvin luottavainen toimiston jatkosta, joka nyt saatiin varmistettua” toteaa Kauhavan Tili- ja Isännöintitoimisto Ky:n Esko Kujanpää, joka kuitenkin jatkaa edelleen isännöitsijän tehtävissä.

Lisätietoja:

Mikko Ilves, hallituksen pj, Digitase Oy, puh. 040 5076434