Digitase Oy on erikoistunut pienyrittäjille (tmi ja oy) suunnattuihin sähköisen taloushallinnon palveluihin. Toimimme Helsingissä, mutta palvelumme mahdollistavat myös sen, että asiakaskuntamme ulottuu Turkuun, Tampereelle ja muualle Suomeen.

Vaikka taloushallinnon palvelumme ovat sähköisiä ja mahdollistavat pitkän välimatkan meidän ja asiakkaamme välillä, haluamme tarjota myös henkilökohtaista palvelua. Konsultointipalvelumme ovatkin aina asiakkaidemme käytössä. Emme myöskään myy ohjelmistoja asiakkaidemme käyttöön vaan hoidamme niiden käytön asiakkaidemme puolesta. Näin kaikki sujuu taatusti vaivatta.

Sähköinen taloushallinto ei ole sidottu paikkaan

Sähköinen taloushallinto on myös siitä tehokas, että se ei ole sidottu paikkaan. Nyt yrittäjänä voit valita asioitasi ja tarpeitasi parhaiten palvelen tilitoimiston vaikka toiselta puolelta Suomea. Tästä esimerkkinä Helsingissä sijaitsevan yrityksemme asiakaskunta ulottuu erityisesti Turkuun ja Tampereelle, mutta myös monipuolisesti muualle Suomessa. Pystymme valtakunnallisesti tarjoamaan kaikille pienyrittäjille kustannustehokkaat, vaivattomat ja joustavat palvelut. Sähköinen taloushallinto on mullistanut yrittäjän arjen ja nyt asiakkaamme saavat käyttöönsä samat edut ja hyödyt, joista vain isot yhtiöt ovat voineet nauttia.

Sähköisen taloushallinnon hyödyt:

  • Yrittäjän saatavilla on aina ajantasaista tietoa taloudesta.
  • Palkanlaskenta sujuu vaivatta ja manuaalinen käsittelytyö vähenee huomattavasti.
  • Viranomaisilmoitukset hoituvat sähköisen taloushallinnan kautta.
  • Palkkojen vuosi-ilmoitukset ja veroilmoitukset sujuvat myös helposti.

Taloushallintopalvelut: Automaattitilit

Automaattitilit on taloushallintopalvelu, jonka avulla turha papereiden käyttäminen ja kuljettaminen jää historiaan. Automaattitilit on suunniteltu nimenomaan mikroyritysten tarpeisiin. Yrittäjän ei tarvitse kuin syöttää muutamia myyntitietoja järjestelmään ja palvelumme hoitaa loput. Tilinpäätökset ja veroilmoitukset sekä muut asiat. Taloushallinto-ohjelmat tuottavat myös tärkeää tietoa taloutesi tilasta, josta voit helposti tarkkailla yritystoimintasi kannattavuutta.

Haluaisitko lisätietoja palveluistamme?

Täytä yhteydenottolomake, niin olemme yhteydessä!

Toivon yhteydenottoa ensisijaisesti: *