Tunnetko tilitoimistosi

Arveluttaako paljonko kirjanpito maksaa vuodessa?

Digitase on verkkotilitoimisto, siksi pystymme tarjoamaan nykyaikaisia sekä kustannustehokkaita kirjanpidon palveluita erityisesti mikroyrittäjille ja pienyrityksille sijainnista riippumatta. Kirjanpidon kk-hinta alkaen 40e + alv ilman tositerajoitetta ja koko vuoden kirjanpito sisältäen tilinpäätöksen ja veroilmoitukset alimmillaan vain 675e.

Etkö saa kirjanpitäjääsi kiinni?

Olemme huomanneet tilitoimistoalalla lisääntyneen ongelman, jossa kirjanpitäjän tavoittaminen on hankalaa. Koska olemme verkkotilitoimisto ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, olemme kiinnittäneet asiakaspalveluumme entisestään huomiota, siksi tavoitat meidät arkisin klo 8-20 chatin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

Haluatko raportit ja alv-tiedot suoraan puhelimeesi?

Digitaseen asiakkaana saat veloituksetta käyttöösi DigibalanceApp:in. Mobiilisovellus tuo yrityksellesi tärkeät luvut suoraan kirjanpidosta puhelimeesi. Sovelluksen avulla pysyt aina ajan tasalla ennakkoverojesi riittävyydestä, liiketoimintasi kehityksestä ja yrityksesi taloudenkuvasta.

Sähköinen arkisto laskuille sekä kuiteille

Yrittäjälle lakisääteinen kuittien ja laskujen säilyttäminen voi olla turhan työlästä, siksi tarjoammekin kaikille asiakkaillemme veloituksetta pilvitallennustilaa. Voit esimerkiksi heti hankintasi jälkeen ottaa kuvan kuitistasi ja ladata sen suoraan pilvipalvelimelle, josta kirjanpitäjämme merkkaa sen kirjanpitoon.

Kiinnostuitko? Täytä oheinen yhteydenotto-lomake ja helpota yrittäjyytesi arkea!

Huomaathan, että pelkkä yhteydenottolomakkeen täyttäminen ei vielä sido mihinkään. Kerromme mielellämme lisätietoja palveluistamme. Lomake kannattaa täyttää vaikka varsinainen yritystoimintasi alkaisi vasta myöhemmin, palvelu voidaan laittaa alkamaan haluamastasi ajankohdasta alkaen.

Also available for international nomads

AutoAccount is our international bookkeeping service for self-employed and small business owners. Read more here.