Onnittelut siitä, että olet päättänyt valita tilitoimiston hoitamaan yrityksesi kirjanpitoa! Me tilitoimisto Digitaseella olemme erikoistuneet pienten yritysten (kuten esimerkiksi toiminimien) taloushallintoon. Automaattitilit-kirjanpitopalvelussamme työläät paperivaiheet on korvattu automatisoinnilla.

Miksi Automaattitilit-kirjanpito?

    • Edullinen. Automatisointi mahdollistaa kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen kirjanpidon. Edullisimmillaan kirjanpito maksaa vain 40 €/kk (+alv).

 

    • Vaivaton. Voit harjoittaa yritystoimintaasi missä tahansa, sillä laskuja ja muita papereita ei tarvitse enää tuoda fyysisesti paikan päälle, vaan saamme tiedot sähköisesti. Tarvitset vain internet-yhteyden ja yrityksellesi oman yritystilin sekä debit-kortin. Paperiton palvelu on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto.

 

    • Apua saatavilla. Vaikka yrityksesi kirjanpito on palvelussamme pitkälti automatisoitu, emme myy ohjelmistoa vaan kirjanpitäjämme hoitavat kirjanpidon puolestasi. Konsulttipalvelumme myös auttaa sinua yrittäjyyteen ja taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

 

  • Lisäksi: Osana yhteistyötämme Yritä.fi-sivuston kanssa, saat nyt palvelun käyttöönottaessasi 10 % alennuksen ensimmäisen vuoden kirjanpidosta. Täytä viereinen lomake ja kerro meille tilanteestasi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Huom! Yhteydenottolomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme lisää palvelustamme.

 

Näin käytät palveluamme:

  • Maksa laskut yrityksen verkkopankissa ja käytä pikkuhankintoihin yrityksen debit-pankkikorttia
  • Ilmoita yrityksen kuukauden kokonaismyynti verkossa Automaattitilit-lomakkeelle
  • Arkistoi osto-ja myyntitositteet itsellesi

Saamme tiedot tilitapahtumistasi sähköisesti suoraan yrityksesi pankista ja laadimme yrityksen kirjanpidon sekä ilmoitamme alv-tiedot Verohallintoon. Tämän jälkeen saat tuloslaskelman ja tiedon arvonlisäverosta sähköpostiisi. Tilikauden päätyttyä laadimme yrityksen tilinpäätöksen sekä veroilmoituksen.