MEDIATIEDOTE 4.6.2020

Turkulaislähtöinen Digitase Oy on ostanut Helsingin ydinkeskustassa toimivan Tonni Tilit Oy:n liiketoiminnan. Toimiston henkilökunta siirtyy Digitaseen palvelukseen ja asiakaspalvelu jatkuu Vilhonkadulla normaalisti.

”Koronapandemia on iskenyt erityisen lujaa pienyrittäjiin, joista osa on joutunut keskeyttämään toimintansa kokonaan. Kaikille yrittäjille on kuitenkin edelleen tärkeää varmistaa taloushallinnon katkeamattomuus, mutta samalla pyrkiä välttämään turhia kustannuksia. Esimerkiksi veroasioihin liittyy nykyisin niin paljon erilaisia sanktioriskejä, että pahassakaan tilanteessa yrittäjä ei voi jättää kirjanpitoa huomioimatta.

Tonni Tilit asiakaskunta muodostuu kokonaan Digitaseen avainasiakaskunnan mukaisista pien- ja mikroyrittäjistä, joiden palvelutuotannossa olemme tehneet innovatiivista tuotekehitystä jo vuosien ajan. Viimeiset pari vuotta kokonaiskasvumme on näyttänyt hiljaisemmalta kun olemme isompien asiakkuuksien haalimisen sijaan panostaneet mikroyrittäjiin ja orgaaninen kasvumme sillä segmentillä onkin ollut koko ajan yli 20%.

Tarkoituksenamme on tuoda Tonni Tilit palveluun vaiheittain käyttöön Digitase Oy:n automatiikkaa ja robotiikkaa hyödyntävät taloushallinnon työkalut, joilla palvelusta saadaan entistä vaivattomampaa ja kustannustehokkaampaa. Tästä hyötyy ennen kaikkea asiakasyrittäjä, joka saa käyttöönsä esimerkiksi maksuttoman DigibalanceApp mobiilisovelluksen sekä pääsee hyötymään entistä paremmasta tavoitettavuudesta. Tämä onkin merkittävä kilpailuvalttimme asiakaspalvelussa” kertoo Digitase Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Ilves.

”Kiitän kaikkia asiakkaitamme ja työntekijöitämme hyvästä ja pitkästä yhteistyöstä. Olen hyvin luottavainen toimiston jatkosta, joka nyt saatiin varmistettua” toteaa Tonni Tilit Oy:n Kaj Virkama, joka on ennen eläkkeelle siirtymistään edelleen mukana toiminnassa.


Digitase Oy tarjoaa pitkälle sähköistettyjä taloushallinnon palveluja eri kokoisille yrityksille. Suomessa palveluvalikoima kattaa taloushallinnon osa-alueet mikroyrityksen lakisääteisestä kirjanpidosta isomman organisaation täysin ulkoistettuun taloushallintoon. Kansainväliset kirjanpitopalvelut mikroyrityksille tuottaa Digitase Oy:n tytäryhtiö AutoAccount OÜ ja mobiiliapplikaatiopalvelut Digibalance Oy. Konsernin liikevaihto kuluvalla tilikaudella on noin 1,2 M€ ja työntekijämäärä n. 15 henkeä. www.digitase.fi