Tilitoimiston tavoitettavuus paranee kun iltapäivystys alkaa. Vastaus ”kirjanpitäjää ei saa kiinni” -ongelmaan

Maailma muuttuu ja monille esimerkiksi työajat eivät enää noudata perinteistä arkipäivisin klo 8-16 –rytmiä. Isommat pankit ovat asiaan reagoineet pidentämällä oleellisesti asiakaspalveluaikojaan verkossa ja ääripäätä edustavat marketit, jotka ovat päättäneet olla aina auki 24/7. Yrittäjien usein hyvinkin epäsäännölliseen päivärytmiin muutokset sopivat hyvin.

Tilitoimistoala on perinteisesti ollut melko konservatiivinen, mutta on viime vuosina kehittynyt teknisesti isoin harppauksin. Asiakaskokemusta ei yleisesti ottaen ole kuitenkaan juuri kehitetty ja alan kyselyjen yleisimpiä palautteita onkin esimerkiksi se, että kirjanpitäjää ei saa kiinni ja viesteihin ei vastata. Aihe on kiireiselle yrittäjälle kriittinen, koska useimmiten yrittäjä ei ehdi hallinnollisiin asioihin keskittyä varsinkaan keskellä päivää.

Digitase on koko 10-vuotisen historiansa pitänyt johtolankana pienyrittäjän arjen helpottamista kehittämällä mahdollisimman vaivatonta ja samalla edullista Automaattitilit palvelumallia. Verkkotilitoimistomme toiminta on jo täysin paikkariippumatonta ja parannamme koko ajan myös tavoitettavuuttamme. Osana tätä kehitystä aloitamme tänään kirjanpitäjän päivystyksen, joka tarkoittaa hyvää tavoitettavuutta joka arkipäivä klo 8-20. Olemme tavoitettavissa chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Toimitamme kirjanpitoraportteja ja tiedotteita sähköpostitse ja DigibalanceApp mobiiliapplikaation kautta. Mikäli näistä tai muista yrittäjyysaiheista tulee kysymyksiä, niin ne kannattaa toimittaa meille itsellesi sopivalla kommunikointikanavalla, jolloin saat asiaan välittömän reaktion. Tarkempaa selvitystä tai konsultaatiota vaativat kysymykset ohjataan samalla suoraan oikealle taholle. Myös alkavien yrittäjien kirjanpitoneuvonta tapahtuu samoilla kanavilla eli kannattaa ottaa yhteyttä jo kun olet perustamassa yritystä.

www.digitase.fi   automaattitilit@digitase.fi   puh. 0400 182 128

 

Mikko Ilves tilitoimisto Digitase Oy:n hallituksen puheenjohtaja.