Kirjanpidon järjestäminen verkkopalveluna

Hyvä yrityksen kirjanpitopalvelu auttaa yrittäjää menestymään. Digitase Oy:n erikoisalana on toiminimen kirjanpito , osakeyhtiöiden kirjanpito ja muiden pienyritysten kirjanpito. Digitase on tilitoimisto verkossa ja asiakkaamme tulevat Helsingistä, Oulusta, Turusta, Tampereelta, Kuopiosta ja muualta Suomesta. Vahvuutemme on oma ilmainen sovellus DigibalanceApp ja pienyrittäjille suunniteltu sähköinen kirjanpito, joka on aiemmin ollut vain isojen yhtiöiden käytössä. Automaattitilit-palvelu on ensimmäinen 1-4 hengen yrityksille suunnattu sähköinen kirjanpitopalvelu. Optimoi kirjanpitosi ja hyödynnä edut, jotka tähän mennessä ovat olleet lähinnä suurien yritysten käytössä. Vaikka hyödynnätkin kirjanpidon automatisoinnin etuja, on konsulttipalvelumme aina käytössäsi. Kirjanpitäjämme tarjoavat myös henkilökohtaista apuaan eli et ole yksin kirjanpitoasioiden kanssa.

  • Kuukausikirjanpito alkaen 40 €/kk + alv.
  • Tehokasta, edullista, vaivatonta ja nopeaa!
  • Hyödynnä sähköisen kirjanpidon edut ilman ohjelmistoinvestointeja
  • Tarvittaessa konsulttipalvelu on myös apunasi

Kirjanpitoa säätelevät lait ja säädökset. Kaikkia elinkeinotoimintaa harjoittavia koskee kirjanpitovelvollisuus.

Hyvä kirjanpitäjä verkkopalveluna

Hyvä kirjanpitäjä on yrittäjälle arvokas apu. Isoilla yrityksillä kirjanpidolliset asiat on automatisoitu sähköisen taloushallinnon palveluiden avulla ja pienyrittäjät ovat tyytyneet pyörittelemään papereita. Digitase Oy tarjoaa tähän vaihtoehdon Automaattitilit-palvelulla. Palvelumme avulla saat kirjanpidon ja verotiedot vaivattomasti ja täsmällisesti. Sähköinen kirjanpitäjä on tarkka, ei kuluta työtunteja ja on turvallinen.

  • Kirjanpitosi hoituu sähköisesti ja pitkälti automaattisesti
  • Voit unohtaa tositteiden kiikuttamisen kirjanpitäjälle
  • Suoraan 1-4 hengen yrityksille suunniteltu

 

Sähköinen kirjanpitopalvelu on edullinen ja helppo

Sähköinen kirjanpito on luotettava ja edullinen. Tällöin yrittäjän kirjanpito automatisoidaan ja rutiiniosuudet vähenevät. Yrittäjän ei myöskään tarvitse kuljettaa kuitteja, laskuja, tiliotteita tai muitakaan tositteita kirjanpitäjälle. Automaattitilit hoitaa arkistoinninkin sähköisesti. Automaattitilit luo myös selkeät raportit, jotka pitävät yrittäjän ajan tasalla. Kysy näistä lisää ja hyödynnä erityisesti pienyrittäjille suunnattu sähköinen kirjanpito -palvelumme! Asiakkaamme Helsingissä, Turussa, Tampereella ja muualla Suomessa ovat olleet tyytyväisiä palveluumme eli yhdeksän kymmenestä suosittelisi palvelujamme.

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä!

Toivon yhteydenottoa ensisijaisesti: *