Yrityksen perustaminen on iso askel. Yrittäjyys mahdollistaa oman erikoisosaamisen toteuttamisen. Se tuo vastuuta ja velvollisuuksia, mutta myös vapautta toimia, kuten parhaimmaksi näet. Kun olet päättänyt ryhtyä yrittäjäksi, Digitase Oy haluaa tukea sinua valitsemallasi tiellä. Yrityksen perustaminen voi olla raskas prosessi, mutta luovimme puolestasi pykäläviidakossa ja autamme, jotta taloutesi olisi alusta asti vakaalla pohjalla ja menestymisesi onnistuu. Toimimme verkossa eli Helsingissä, Turussa, Tampereella tai missä tahansa muualla Suomessa tai ulkomailla.

Konsulttipalvelut pienyrittäjien avuksi

Konsulttipalvelut neuvovat ja opastavat kaikissa vero- ja viranomaisasioissa ja yrityksesi talouteen liittyen. Autamme pienyrittäjää löytämään parhaimmat mahdolliset eväät menestymiseen. Konsulttipalvelut liittyvät muun muassa verotukseen, aloittavan yrityksen asioihin (vero- ja viranomaisasiat, yhtiömuodon valinta jne.), tilinpäätöksiin, kirjanpitoon ja kaikkeen muuhun taloushallintoon.

Toiminimenkin kirjanpito on iso työ – me autamme

Yrityksen kirjanpitoa ei yleisesti neuvota yksin tehtäväksi. Se on haasteellinen työ, joka vie useita tunteja kuukaudessa. Toiminimen tai osakeyhtiön kirjanpito on kuitenkin mahdollista teettää pienellä kustannuksella tilitoimistollamme, joka myös auttaa taloutesi optimoinnissa. Käytämme sähköisiä taloushallinnan ohjelmistoja, joilla syntyvät kätevästi myös huolelliset tilinpäätökset ja veroilmoitukset.

Veroneuvonta aloittaville yrityksille ja pitkään toimineille

Veroneuvonta auttaa optimoimaan yrittäjän ja yrityksen verotuksen. Veroviranomaisten lisäksi myös muut viranomaiset hyödyntävät kirjanpitoasi erilaisten päätösten tukena. Kun mietinnässä ovat yrityksen perustaminen, verotusasiat tai kirjanpito – ota meihin yhteyttä. Digitase Oy on pienyrittäjän asialla ja työskentelee menestyksesi puolesta.