Digitase-konsernin omaa tuotekehitystä olevan DigibalanceApp sovelluksen uusin versio on nyt julkistettu.

Päivitys pitää sisällään ulkoasuun liittyviä muutoksia sekä tekniseen toimivuuteen liittyviä parannuksia. Erityisesti tärkeän Arkisto -toiminnon käytettävyyttä on kehitetty ja koko sovelluksen käyttöohjeistusta on lisätty.

Asiakasyrittäjiltä saatujen useiden pienempien kehitysehdotusten osalta tullaan tähän uuteen versioon tekemään säännöllisiä päivityksiä.

Ohjevideot

Applikaation ensikäyttöä helpottamaan on tehty ohjevideoita eri toimintojen käyttöön. Ohjeet löytyvät sovelluksen omilta nettisivuilta täältä

DigibalanceApp Arkisto

Kirjanpitoaineiston arkistointi on tärkeää ja yritys on  juridisesti velvollinen huolehtimaan arkistoinnista. Tilikauden aikana syntyvät tositteet kuten asiakkaille laaditut myyntilaskut, saadut myyntiraportit tms. myyntiin liittyvät yhteenvedot, maksetut laskut, sekä mahdolliset pankki- ja luottokorteilla tehtyihin hankintoihin liittyvät kuitit tulee säilyttää vähintään 6 vuotta sen kalenterivuoden lopusta lukien, jonka aikana tilikausi on päättynyt.

DigibalanceApp -sovelluksen Arkisto on Automaattitilit-asiakkaiden helppokäyttöinen arkistotila yllämainituille laskuille sekä kuiteille. Kyseinen aineisto arkistoidaan sovellukseen maksupäivän mukaiseen järjestykseen.