Tämä on Digitaseen asiakkaille suunnattu uutiskirje.

DigibalanceApp versiopäivitys

Kuten olet saattanut jo huomatakin, niin omaa tuotekehitystämme olevan DigibalanceApp sovelluksen uusin versio on nyt käytettävissä. Tämä ei yleensä edellytä käyttäjältä mitään toimenpiteitä, mutta mikäli näkymässäsi ei ole tapahtunut mitään muutosta, niin suosittelen kirjautumaan sovelluksesta ulos ja uudelleen sisään.

Käytännössä tulet huomaamaan ennen kaikkea ulkoasuun liittyvän päivityksen ja sen, miten tekninen toimivuus on parantunut. Erityisesti tärkeän Arkisto -toiminnon käytettävyyttä on kehitetty.

Olemme saaneet asiakasyrittäjiltä useita pieniä kehitysehdotuksia, joita pyritään jatkossa päivittämään tähän uuteen versioon. Lisätyistä ominaisuuksista tiedotetaan erikseen yksi kerrallaan.

Varsinkin uudet käyttäjät ovat usein kaipailleet ohjevideoita eri toimintojen käytöstä. Ohjeita löytyy nyt omilta DigibalanceApp sivuilta digibalanceapp-ohjeet

Arkisto

Huom. tulemme keskittämään kaikkien Automaattitilit-asiakkaiden kirjanpitoaineiston säilyttämisen jatkossa DigibalanceAppin Arkistoon.

Mikäli käytössäsi on edelleen vanha Dropbox-arkistointimme, niin sen käyttö loppuu vuoteen 2022. Tähän liittyvästä siirtymävaiheesta tullaan antamaan erikseen tarkempia ohjeita. Tulemme luonnollisesti säilyttämään vanhan aineiston, mutta kaikki vuoden 2023 tositeaineisto tulee tallentaa DigibalanceApp Arkistoon. Jos et ole vielä applikaation arkistoa käyttänyt, niin suosittelen katsomaan ohjevideon DigibalanceApp-sivuilta. Nykyisille Dropbox-käyttäjille uusi arkisto on käytettävissä siirtymävaiheen jälkeen.

 

Oikein hyvää alkavaa joulun aikaa!

Mikko Ilves, hallituksen pj/Digitase Oy